Demir kızını evlendirdi

Trabzon Belediye meclis üyesi Nihat Demir'in mutlu günü. Meclis üyesi  Demir’in biricik kızı Sezen ailesinin yakışıklı oğlu Mehmet Sezen ile hayatını birleştirdi.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye meclis üyesi ve Belediyespor

Demir kızını evlendirdi

Trabzon Belediye meclis üyesi Nihat Demir'in mutlu günü. Meclis üyesi  Demir’in biricik kızı Sezen ailesinin yakışıklı oğlu Mehmet Sezen ile hayatını birleştirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye meclis üyesi ve Belediyespor Başkanı Nihat Demir'in kızı Merve Demir ile Mehmet Sezen'in nikâhını kıyarak sevinçlerine ortak oldu.

Zorlu Grand Otel'de yapılan muhteşem nikâh töreninde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, çiçeği burnunda çiftlerden en az üç çocuk yapmaları isteğinde bulundu. Gümrükçüoğlu evliliklerin daim olması için çiftlerin iyi ve kötü günlerde birbirlerine yardımcı olmasını istedi.

Genç çiftin nikah törenine Trabzon’un tanınmış spor,siyaset ve iş dünyasının renkli simaları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler