Demeli'den sert açıklama!

Kısa bir süre önce MHP Esenyurt seçim bürosunun önünde partililerin açıklaması sırasında karşı görüşlü bir grubun taşlı, sopalı ve silahlı saldırıs sonucunda çok sayıda partili yaralanmış ve bir kişide hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Trabzon MHP İl Ba

Demeli'den sert açıklama!

Kısa bir süre önce MHP Esenyurt seçim bürosunun önünde partililerin açıklaması sırasında karşı görüşlü bir grubun taşlı, sopalı ve silahlı saldırıs sonucunda çok sayıda partili yaralanmış ve bir kişide hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Trabzon MHP İl Başkanı Muammer Demeli konu hakkında açıklama yaptı.

Demeli sözlerinde:

"Bilindiği gibi Esenyurt'ta 30 Mart'ta yapılacak mahalli seçim faaliyetlerini sürdürmek amacıyla seçim bürosunun açılışı sırasında "adice, şerefsizce, ahlaksızca" bir saldırı düzenlenmiştir, MHP Trabzon İl başkanı olarak, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu saldırıda hayatını kaybeden Ülküdaşımız CENGİZ AKYILDIZ kardeşimize Allah'tan rahmet kederli;ailesine; Ülkücü Camiaya başsağlığı dileklerimle yaralılara da acil şifa diliyorum,Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. İnsanlıktan zerre kadar nasibini almamış dağ tecrübeli, hükümet destekli şehir eşkıyaları yine ölüm saçmış, yine vatan ve Türk milleti sevdalılarını can evinden vurmuştur. Üzüntümüz çok büyük, acımız tarifsiz ve kelimelere sığmamaktadır. Ömrünü davasına adayan ruhu soylu, kalbi temiz, alnı açık, başı dik merhum Ülküdaşımız Cengiz Akyıldız Bey'i kaybetmenin derin sızı ve kederi hepimizin yüreğine hançer gibi saplanmıştır.

ülkücülük, dava adamlığı, vatanseverlik, yiğitlik, insanlık böyle bir şeydir işte. İnandıklarınız uğrunda kurşunlara kafa tutar, kahpeliğin her türlüsüne gözünüzü kırpmadan siper olursunuz.

Kimileri bu vatan için ; ayakkabı kutularında dolarları istifler, gemi filoları kurup vakıf dümeni ile servetini katlar, ülkenin en güzel yerlerindeki arazileri kapatıp; villa , çiftlik, ev, mülk sahibi olur.

Kimileri de kahpeliğe, bölücülüğe, ihanete bir an bile tereddüt göstermeden göğsünü siper eder. Bu nedenle ; Dantelli kefenle şov yapmak AKP'lilere, gerçek kefeni giymek yine Ülkücülere nasip olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bu alçak saldırının arkasında bir çok hesabın olabileceğini düşünüyoruz. Her yönüyle pisliğe bulaşmış AKP hükümetinden failleri ve arkasındaki güçleri bulmasını beklemiyoruz. Çünkü; Operasyon ya başı "pofc köpeklerinin" bile görev yerlerinin değiştirildiği bir ülkede emniyetten, asayişten, istihbarattan söz etmek, ümit beklemek beyhude bir davranış olacaktır, Türk devleti çökmüştür Diz çöktürülmüştür. Bu ülkede emniyet yoktur. Bu ülkede asayiş artık yoktur. Bu ülkede güvenilecek bağımsız bir yargı yoktur.Bu ülke de adalet yoktur,. Bu ülkede milletin hakkını hukukunu, malımı ve canını koruyacak hükümet yoktur. Türkiye'de yönetim boşluğu vardır. Türkiye'de hükümet boşluğu vardır..Hükümet rüşvet ve yolsuzluk iddiaların! örtebilmek için emniyete operasyon yaptıkça, deneyimli polisleri görevlerinden uzaklaştırdıkça canilere gün doğmuş, önleri açılmış. Türkiye teröristlerin insafına terk edilmiş bir ülkedir. Böyle bir ülkede faillerin bulunmasını, eylemin arkasındaki güçlerin ve hesapların ortaya çıkartılmasını beklemek beyhude bir davranıştır.

PKK'lı teröristler tarafından MHP seçim bürosuna bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir..Bu bir terör saldırısıdır. Bu alçak saldırıyı karşılıklı çatışma olarak veren satılmış, ayarlı alçak medyayı nefretle kınıyoruz.,. Yine Türk milletinin vergileri ile ayakta duran, fakat sadece hükümet yanlısı yayın yapan TRTyi de bu alçak tavrından dolayı nefretle kınıyoruz.

Her an dağa çıkmağa, PKKIılarla buluşmaya hazır, ağlamakla ünlü başbakan yardımcısı Sayın Bülent Arınçrın terör saldırısını sulandırmaya, basitleştirmeye yönelik açıklamaları bizleri asla şaşırtmamıştır.    Çünkü biz sayın Arınç'n ciğerini biliriz. Arınç kendisine yakışan bir açıklama yapmıştır. Çünkü saldırılan parti Milliyetçi hareket Partisidir...Öldürülen Türk milliyetçisidir. Ölen Türk olunca Sayın Arınç'ın damarı gereği böyle konuşmak zorundadır. Sayın Arınç'ı kınamıyoruz. Onu biliyor ve anlıyoruz..Kendisi genlerinin gereğini yapmaktadır.

Sayın Genel başkanımızın dediği gibi, bizde diyoruz ki; Şunu herkes bilsin ki; bu ülke bizimdir, bu devlet bizimdir, bu millet bizimdir. Hainler, adiler, şerefsizler bilsin ki bize ülkücü elerler, biz ki bir ölürüz bin diriliriz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız...

Cengiz Ayyıldız kardeşim sen rahat uyu. Kabrin nur mekanın cennet olsun.Peygamber Efendimize, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e komşu olasın.

Mevlam, başta değerli ailen olmak üzere, bütün ülkücülere, Türk Milliyetçilerine ve Milletimize sabır versin. Hiçbir zaman unutulmayacaksın ve ebediyete kadar hatırlanıp yaşatılacaksın"şeklinde açıklama yaptı.

CENGİZ AKYILDIZ İÇİN GIYABI CENAZE NAMAZI KILINDI

İstanbul Esenyurt'ta MHP Seçim Bürosuna düzenlenen  saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için bugün ikindi namazı müteakip İskenderpaşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi Cenaze namazına MHP İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel