Demeli; Belediye bacanakla yönetilmez!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Il Başkanı Muammer Demeli, toplumu yönetmeye talip insanların ahlaklı olmak zorunda olduğunu belirtti.Demeli, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun partileri ve MHP Trabzo

Demeli; Belediye bacanakla yönetilmez!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Il Başkanı Muammer Demeli, toplumu yönetmeye talip insanların ahlaklı olmak zorunda olduğunu belirtti.

Demeli, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun partileri ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Gümrükçüoğlu’nun partisi ve Milletvekili Koray Aydın hakkında yalan yanlış sözler sarf ettiğini savunan Demeli, “Iftiralara en iyi cevabın sessiz kalarak verileceğini biliyoruz. Yine iftira, edileni değil, edeni kirletir. Yine biliyoruz ki erdemin kendisi bile iftiradan kurtulamamıştır. Bizler AKP’nin ciğerlerini biliyoruz. AKP temel siyaset anlayışı Hitlerin siyaset anlayışı olup, yalanın defalarca tekrarlanmasından ibarettir. Yalan, yalan, tekrar tekrar yalan. Palavrayla siyaset yapmaktadırlar. ‘Yaptıklarımız, ettiklerimiz, kıskanıyorlar, çekemiyorlar’ gibi beylik laflarla, palavralarla milleti kandırmayı esas almışlardır. 4 yıldır Trabzon’da palavra dinlemekten bıktık.” dedi.

Toplumu yönetmeye talip insanların ahlaklı olmak zorunda olduğunu ifade eden MHP’li Demeli, açıklamasına şöyle devam etti: “Çünkü ahlak cemiyetin temelidir. Üstünlüğün en büyüğü güzel ahlaktır. Siyasetinde bir seviyesi olmalıdır. Yalan bu kadar kolay konuşulmamalıdır. Unutulmamalıdır ki terbiye sınırlarından dışarı çıkan bir daha içeri giremez. Sadece menfaat peşinde koşan kimseden, asil düşünceler beklemek çok güçtür. Fanatizm bir toplumsal hastalıktır. Bu hastalığa yakalananlar gerçekleri göremezler. Yine biliyoruz ki ilim cesaret verir, cehalet ise küstahlık. Sayın Başkan bilmelidir ki, altın kir tutmaz. Inci çamurda erimez. Altını kirletmeye çalışmak beyhude bir çapadır.”

Başkan Gümrükçüoğlu’nun, milletvekili Aydın’ı Ankara’da oturmakla, Trabzon’u bilmemekle suçladığını anlatan Demeli, “Evet, milletvekilleri Ankara’da oturur. Fakat belediye başkanları başkan oldukları ilde otururlar. Belediyeyi bacanağı ile değil, kendileri yönetir ve kesintisiz halkın içinde olurlar. Perşembe akşamı ayrılıp, pazartesi dönmezler. Sayın Başkan; AKP’nin milletvekilleri Trabzon’da mı oturuyorlar?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel