Dehşet yaratan iddia! Önce yakıldı sonra da...

 Tekkeköy ilçesinde 18 yıl önce kaybolan, yapılan aramalara rağmen bulunamayan evli ve 3 çocuk babasının yakılarak gömüldüğünün iddia edilmesi üzerine, gömüldüğü belirtilen alanda kazı yapıldı.Alınan bilgiye göre, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığına gide

Dehşet yaratan iddia! Önce yakıldı sonra da...

 Tekkeköy ilçesinde 18 yıl önce kaybolan, yapılan aramalara rağmen bulunamayan evli ve 3 çocuk babasının yakılarak gömüldüğünün iddia edilmesi üzerine, gömüldüğü belirtilen alanda kazı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığına giden Musa E. (40), 18 yıl önce Çırakman Mahallesi'nde çobanlık yaptığı sırada kaybolan Şaban Bayri'nin (49), ağabeyi Mehmet E. (44) tarafından boğularak öldürdüğünü, daha sonra yakılıp bir tarlaya gömüldüğünü iddia etti.

Durumun Cumhuriyet Savcısına bildirilmesi üzerine Mehmet E, eşi Habibe E. (47) ve Musa E. gözaltına alındı. Yapılan araştırmada Habibe E'nin, Bayri ile kaybolduğu sırada evli oldukları, daha sonra Mehmet E. ile evlendiği belirlendi.

Musa E'nin, Bayri'nin gömüldüğünü iddia ettiği yeri göstermesi üzerine Muzaffer Ş'ye ait tarlada ekili mısırlar toplandı. Daha sonra Cumhuriyet Savcının gözetiminde güvenlik önlemleri altında tarlada iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı.

Kazı sonucunda tarlada kemik parçaları bulundu. Kazı çalışmasının devam ettiği olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel