Değişimin adresi Trabzon!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon merkezi dahil bütün ilçelerinin, beldelerinin, köylerinin hepsine hizmet götürmeyi başararak gönülleri fethetti.TOKİ Başkanlığı ile başlayan Türkiye’ye hizmet aşkı, memleketi Trabzon’a yaptığı hizmetle

Değişimin adresi Trabzon!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon merkezi dahil bütün ilçelerinin, beldelerinin, köylerinin hepsine hizmet götürmeyi başararak gönülleri fethetti.

TOKİ Başkanlığı ile başlayan Türkiye’ye hizmet aşkı, memleketi Trabzon’a yaptığı hizmetlerle taçlandıran ve Türkiye’de hizmetlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak daha yüksek bir perdeye taşıyan Erdoğan Bayraktar, 10 yılda Trabzon’u ilçeleriyle birlikte her yönden değişimin adresi yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sözünü yerine getirdiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Trabzon büyükşehir ile birlikte marka şehir olacak. O sözler bugün yerine geliyor.

El atmadık, çözülmedik sorun kalmayacak. Trabzon önümüzdeki 5 yıl içerisinde bugünkünden çok daha iyi konumda olacak. Turizm, spor, konferanslar, sağlık kenti özellikleri daha da belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Hiç tartışmasız istihdamı da artıracak projeleri ortaya koyacağız. Trabzon demenin Türkiye demek olduğunu iyi biliyoruz” dedi.

Trabzon’da şehir merkezinde bulunan çimento fabrikasının kaldırılmasıyla ilşgili çalışmaların sürdürdüğünü ifade eden Bakan Bayraktar, Ben bu şehrin evladıyım. Bu şehre çevre konusunda ihanet etmem söz konusu olabilir mi? Şunu herkes iyi bilsin. En az Tonyalı hemşehrilerim kadar ben de Tonyalıyım. Hiçbir ilçeme karşı ayrı gayrımız olmaz, olmamıştır. O Fabrika benim işsiz vatandaşlarımın aş kapısı. Bu nedenle mutlaka bacası tütecek” şeklinde konuştu.

“ÇÖMLEKÇİ İÇİN HAREKET BAŞLADI”

Bakan Bayraktar, Trabzon’da 2 büyük proje önem verdiğini ve bunların Akyazı Spor Kompleksi ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projeleri olduğunu belirterek, “Akyazı sadece Trabzon’un değil Türkiye’nin marka projesi olacak. Allah’ın izni ile önümüzdeki 2 yıl içinde Trabzonspor’umuzu o muhteşem stada kavuşturacağız. Çömlekçi için ise hareket zaten başladı. Kimse merak etmesin. El attığımız hiçbir proje için pardon demeyeceğiz. Hepsi hayata geçecek. Bir gün bizler de bu bakanlık koltuğunu bırakacağız tabiî ki. Ama vatandaşlarımızın arkamızdan Allah razı olsun Erdoğan Bayraktar Bakanımızdan sözleri en büyük sermayemiz olacak” ifadelerini kullandı.

BAKAN BAYRAKTAR'IN TRABZON İÇİN İMZA ATTIĞI PROJELER

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon’a kazandırdığı yatırımlar ise şöyle:

“5 bin 940 adet konut, 11 bin adet yeni konut ihale ve proje aşamasında, 4 adet İlköğretim okulu, 5 adet lise, 5 adet camii, 12 adet spor salonu, 8 adet ticaret merkezi, 2 adet hastane, 2 adet pansiyon, 2 adet sevgi evi, Aile sağlık merkezi, Ağız ve diş sağlığı merkezi, Zağnos çevre düzenlemesi, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, Sağlık tesisi, kapalı otopark, atık su arıtma tesisi, Zağnos Kentsel Yenileme Projesi, Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi, Çömlekçi Kentsel Yenileme Projesi, Pelitli Kentsel Yenileme Projesi, Ayasofya çevresi projesi, Ortahisar, Pazarkapı, Gülbaharhatun Mahalleleri kentsel yenileme projeleri, Yomra, Araklı Kentsel Yenileme Projeleri, Akyazı Stadyum ve spor kompleksi, Kanuni Bulvarı Projesi İlçe, köy ve belde yolları yapımı.”

Öte yandan, Bakan Bayraktar geçen hafta anjio olmuştu. Hastaneden taburcu olup olmaz ertesi gün ''Yaşanabilir ve Estetik Şehirler'' başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katılan ve burada bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, bugünde hafta başı bakanlığa giderek programlarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel