Değirmendere'de 3 Puan Sesleri

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'un kulüp asbaşkanı İbrahim İskender, rakiplerini puansız göndermenin hesabını yaptıklarını söyledi.İskender, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor ile sahaların

Değirmendere'de 3 Puan Sesleri

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'un kulüp asbaşkanı İbrahim İskender, rakiplerini puansız göndermenin hesabını yaptıklarını söyledi.

İskender, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor ile sahalarında çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Lige iyi başladık. Takımın moral ve motivasyonu üst seviyede. Bu maça da iyi hazırlandık. Yimpaş Yozgatspor'u puansız göndermenin hesabını yapıyoruz'' dedi.

Yozgatspor karşısında takımlarına güvendiklerini ifade eden İskender, ''İstediğimiz futbolu sahaya yansıttığımız takdirde 3 puan kendiliğinden gelecektir. Saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak bu maçtan 3 puan çıkartmayı hedefliyoruz. Takımda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor'' diye konuştu.

selahattinaydinliqhaber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel