Değirmendere'de 3 Puan Keyfi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yenen Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, zorlu rakiplerini rahat bir skorla yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.Erdem, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor karşısında çok iy

Değirmendere'de 3 Puan Keyfi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 yenen Değirmenderespor'da, teknik direktör İlker Erdem, zorlu rakiplerini rahat bir skorla yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Erdem, yaptığı açıklamada, Yimpaş Yozgatspor karşısında çok iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Bu karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyorduk. Maça çok istekli ve arzulu başladık. İlk yarıda bulduğumuz gollerle rakibimizin karşısında 2-0 öne geçmeyi başardık'' dedi.

İkinci yarının başlarında kalelerinde gördükleri golden sonra da oyun disiplininden kopmadıklarını ifade eden Erdem, ''İlk yarıdaki futbolumuzu ikinci yarıda da sürdürdük. İkinci yarının başlarında yediğimiz golle oyun disiplininden kopmadık. Zorlu rakibimizi 3-1 gibi bir skorla yendiğimiz için çok mutluyuz. Oyuncularım, maçta söylediklerimi bire bir sahaya yansıttılar. Bu galibiyet için futbolcularımı alınlarından öpüyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel