Dedesinin böbreğiyle yaşıyor

Çarşıbaşı ilçesinin Zeytinlik Mahallesi'nde yaşayan Yavuz Muhammet Özbey, 4 yıl önce rahatsızlanarak gittiği hastanede, tek böbreğinin olduğunu öğrendi. Mevcut böbreği de çalışmayan Özbey'e doktorlar, sağlığına kavuşabilmesi için böbrek nakli gerektiğini

Dedesinin böbreğiyle yaşıyor

Çarşıbaşı ilçesinin Zeytinlik Mahallesi'nde yaşayan Yavuz Muhammet Özbey, 4 yıl önce rahatsızlanarak gittiği hastanede, tek böbreğinin olduğunu öğrendi. Mevcut böbreği de çalışmayan Özbey'e doktorlar, sağlığına kavuşabilmesi için böbrek nakli gerektiğini söyledi.

Nakil için uygun böbrek aranan Özbey'in 85 yaşındaki dedesi Mustafa Özbey'in yapılan tahlil ve tetkiklerinde, böbrek naklinin uygun olduğuna karar verildi. İstanbul Memorial Hastanesinde yapılan başarılı operasyonla dede Özbey'in böbreği, torununa nakledildi.

Baba Bahri Özbey, yaşadıkları mutluluğu ifade ederek, 'Allah kimseye dert verip de derman aratmasın. Oğlumun hastalığı tüm aileyi çok üzmüştü. Çare olamamak ve bulamamak insanı kahrediyordu. Biri babam, diğeri oğlum. Hayattaki en değerli iki varlığımdı. Şimdi daha farklı oldu. Duygularımı ifade edemiyorum bile. Ailece yeniden doğduk sanki. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Burak Koçak ve ekibine, dua eden dost ve akrabalara teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel