Dedenin partisine hoş geldin

Haber61 – Haber Merkezi -  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Genç’in ziyareti sırasında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Ahmet Kaya yaptı. Kaya, “ Ortahisar Belediye başkanımız ö

Dedenin partisine hoş geldin

Haber61 – Haber Merkezi -  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Genç’in ziyareti sırasında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Ahmet Kaya yaptı. Kaya, “ Ortahisar Belediye başkanımız önemli olan partiler değil halk ve Trabzon olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisine teşekkür ediyorum ve dedesinin partisine hoş geldi diyorum.”ifadelerine yer verdi.

İlçe başkanının ardından belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Önceliğimiz halkımız ve Trabzon dur. Biz her kesimin görüşlerini alarak istişareler yaparak hizmet etmeye devam ediyoruz. Dedemin partisine değinecek olursak; CHP ülkenin ilk partisidir bu yüzden başkan böyle bir giriş yaptığına inanıyorum.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler