Dayak yediği yetmedi üzerine bir de...

Trabzon'da makbuz istediği yönetici tarafından evinin önünde darp edildiğini ileri süren Eyüp İbrahim Tercanlı isimli şahıs, mahkemenin verdiği takipsizlik kararına tepki gösterdi. Mahkemenin “Oğlumu niçin dövdünüz?” diyen baba hakkında dava açmasını ise,

Dayak yediği yetmedi üzerine bir de...

Trabzon'da makbuz istediği yönetici tarafından evinin önünde darp edildiğini ileri süren Eyüp İbrahim Tercanlı isimli şahıs, mahkemenin verdiği takipsizlik kararına tepki gösterdi. Mahkemenin “Oğlumu niçin dövdünüz?” diyen baba hakkında dava açmasını ise, “Hem dayak yedik, hem neredeyse suçlu olacağız” dedi.

Trabzon'da evinin önünde dayak yediğini iddia eden bir kişi, şikayetinin takipsizlikle sonuçlanması ve olayın devamında 85 yaşındaki babasının kendisini darp eden şahıslarla olan tartışmasının mahkemeye taşınmasına tepki gösterdi. Olay iddiaya göre geçtiğimiz ay, Trabzon’un Soğuksu Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartman yöneticisinin kendisinden ücret istediğini, kendisinin de makbuz göstermesi gerektiğini söyleyen Eyüp İbrahim Tercanlı makbuz göstermeyen yöneticiye parayı vermeyince dayak yediğini iddia etti. Tercanlı yaşadığı olayı şu ifadelerle anlattı: “Ortak giderler için parayı ödemeye gittim. Kendisinden bu giderlerin karşılığında fatura veya makbuz göstermesini istedim. Ben bunu söyleyince şahıs kapıyı suratıma kapattı. Sonra ben evime gireceğim sırada diğer apartman yöneticisi şahıslarla beni takip ederek üzerime saldırdı. Üstümde deri mont vardı. Hücum ederek montumu parçaladılar. Parayı vermek istemediğim halde cebimden zorla 420 TL aldılar” dedi.

NERDEYSE BİZ SUÇLU DURUMA DÜŞECEĞİZ

Kendisinin darp edildiği soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasını şaşkınlıkla karşıladığını belirten Tercanlı, olayın devamında yaşlı babasının kendisini darp eden şahıslarla sözlü tartışmasıyla ilgili mahkeme başlatılmasına da anlam veremediğini ifade etti. 85 yaşındaki yaşlı ve yarı yatalak Cahit Tercanlı adlı babasının 3 Temmuz tarihinde Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde duruşmasının olduğunu söyleyen Eyüp İbrahim Tercanlı, “Darpa teşebbüs ettiler, aşağıya doğru beni sürüklerken merdivene bacağımı çarptım, bir aylık iş göremez raporu aldım. Daha sonrasında ben şikayetçi oldum, olaylara 85 yaşındaki babam da şahittir. O da tanık oldu. Soruşturma bir iki hafta içerisinde karara bağlandı ve takipsizlik kararı verildi. Kararı ben görünce şok oldum. Ertesi gün babam o saldırgan apartman yöneticisine gidip ‘neden böyle bir şey yaptın?’ deyince o şahıs da şikayetçi oluyor. Babamın kendisine hakaret ettiğini savunuyor. Bizim yaşadığımız bu kadar olaya takipsizlik verilirken, diğer konuda mahkeme başlatılıyor. Şimdi 85 yaşındaki hasta ve yarı yatalak babamın duruşmaya gitmesi gerekiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Evimize kadar girip bizi gasp edenler yargılanmayacak da 85 yaşındaki yarı yatalak babam mahkemeye giderek yargılanacak. Üstelik o şahsın şahidi bile yok. Bir kişinin lafıyla mahkeme süreci başlatılıyor. Neredeyse biz suçlu duruma düşeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak : Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel