Davutoğlu için Trabzon'a geldi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye destek için Kocaeli'den yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Trabzon'a geldi. Başbakan Davutoğlu’nun fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle kent merkezine gelen Özavcı, yaptığı açıkla

Davutoğlu için Trabzon'a geldi!
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye destek için Kocaeli'den yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Trabzon'a geldi.
 
Başbakan Davutoğlu’nun fotoğrafı ve AK Parti amblemi kaplı otomobiliyle kent merkezine gelen Özavcı, yaptığı açıklamada, 2010'da yapılan DSP'nin Olağan Genel Kurulu'nda genel başkan adayı olduğunu anımsattı.
 
Daha sonra AK Parti'de siyaset yapmaya başladığını ifade eden Özavcı, şöyle devam etti:
 
"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce de AK Partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanı adayımız, dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla Türkiye turu yapmıştım. AK Parti'den önce Türkiye'nin konumunu hepimiz biliyoruz. Hayat pahalılığı, işsizlik, enflasyon, siyasi kavgalar. Türkiye'nin kaderi bu olmamalıydı. AK Parti geldiğinden bugüne Türkiye Ortadoğu'da ve dünyada önemli bir rol oynadı. AK Parti'ye inanan, güvenen bu millet ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar büyük çağ atladı."
 
Özavcı, 7 Haziran'a kadar devam edecek olduğu Türkiye turunun Çanakkale'de son bulacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel