Davutoğlu cenaze için devrede

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında, dün askeri keskin nişancılar tarafından çalıştığı inşaata ait vinç üzerinde vurularak öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Türkiye'ye ve Trabzon'a getirilmesi için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun d

Davutoğlu cenaze için devrede

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında, dün askeri keskin nişancılar tarafından çalıştığı inşaata ait vinç üzerinde vurularak öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Türkiye'ye ve Trabzon'a getirilmesi için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun devrede olduğu belirtildi.

Trabzon Belediyesi'nde görev yapan Yunus Emre Çelik'in yakını Şevket Çelik, Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Türkiye'ye ve Trabzon'a getirilmesi için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun devrede olduğunu söyledi. Şevket Çelik, inşaata çalışanların yaklaşık 300 kişi olduğunu belirterek "Bunların büyük bölümü dönmüş. Yunus Emre Çelik de 3 arkadaşı ile dönüş hazırlığı yapıyorlarmış. 3-4 gün önce de şantiyeleri kurşunlanmış. Aldığımız bilgilere göre keskin nişancılar tarafından vincin üzerindeyken vurulmuş.
Cenaze için Dışişleri Bakanımız devrede. Cenazeyi Cuma'ya kadar Trabzon'a getirmeyi planlıyorlar" dedi.

Öte yandan baba İsmail Çelik de Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesindeki evine gelirken, bitkin ve üzgün olduğu gözlendi. Eşi Sevim Çelik ile oğlu Mehmet Çelik ile görüşen baba İsmail Çelik'in görüşmesinin ardından anne Sevim Çelik'in feryatları yürekleri dağladı. Rusya'da inşaat mühendisi olarak görev yapan ağabey Hasan Çelik'e de kardeşinin ölüm haberinin verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel