Darıca'da dolgu alanı çalışması

Darıca Belediye Başkanı Altınel, sahil dolgu alanında spor alanları çalışmalarına başlandığını söyledi. Altınel, yaptığı açıklamada, sahil dolgu alanında yapılacak düzenleme ile 24 bin metrekarelik bir alan kazanacaklarını ve bu alana spor tesisleri ile s

Darıca'da dolgu alanı çalışması

Darıca Belediye Başkanı Altınel, sahil dolgu alanında spor alanları çalışmalarına başlandığını söyledi.

Altınel, yaptığı açıklamada, sahil dolgu alanında yapılacak düzenleme ile 24 bin metrekarelik bir alan kazanacaklarını ve bu alana spor tesisleri ile sosyal alanlar inşa edeceklerini belirtti.

Projenin, beldenin geleceği için çok önemli olduğunu ve önünü açacağını ifade eden Altınel, şöyle devam etti:

"Darıca'nın geleceğiyle ilgili çok önemli bir projeye daha imza atıyoruz. Düşündüğümüz projelerin büyük bir kısmını sportif alanlar olacak. Artık insanlarımızın spor yapmaya ihtiyacı var. Şuanda okula giden çocuklarımızın sportif alanlarla ilgili sıkıntıları var, alan bulamıyorlar. Yapacağımız sosyal ve sportif alanlar ile çocuklarımızın kayıp zamanlarını daha verimli hale getirerek ilerde daha sağlıklı nesiller yetiştirmeye katkı sağlamak istiyoruz. Sportif alanların yanı sıra çay bahçesi, lokanta gibi mekanlar düşünüyoruz. "  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel