Darbeyi unutturma projesi birinci

"Bir Şehit Bir Tören’’ projesiyle öğrencilerde vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilmesi hedefleniyor.

Darbeyi unutturma projesi birinci
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde ‘’Maarif Hareketi Projesi’’ kapsamında Tepeören Ortaokulu’nun hazırladığı ‘’Bir Şehit Bir Tören’’ projesi tüm okulların hazırladığı projeler arasında birinci seçildi. 

Projenin içeriğinde pazartesi ve cuma günleri bayrak törenlerinden önce okul öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ile ilgili bilgilendirme yapılması, vatan bayrak sevgisinin pekiştirilmesinin planlandığı belirtildi. Proje Yöneticisi Okul Müdürü Servet Arslan ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bilgin Coşkun’un olduğu projenin amacının Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbeye kalkıştığı gecenin ve şehitlerin öğrencilere unutturulmaması olduğu öğrenildi. Yapılan proje ile, ülkeyi parçalamak ve bölmek isteyen terör örgütlerinin ve amaçlarının öğrencilere anlatılmasının hedeflendiği bildirildi. Projenin uygulanmasında İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği ile iş birliği yapılacağı belirtilirken Samsun’da 29 Kasım’da yapılacak olan ilde birinci olacak projeler arasında da iddialı olunduğu kaydedildi. Vezirköprü’de milli eğitim camiasının ilde de birinci seçilmesini ve tüm okullarda uygulanmasını heyecanla beklediği bildirildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel