Darbenin 1 numarası iki günde bu hale geldi!

Öztürk'ün görüntüsü dikkat çekti...

Darbenin 1 numarası iki günde bu hale geldi!
Darbenin bir numaralı ismi Akın Öztürk'ün adliyeye sevk edilirken çekilen fotoğrafına Milliyet ulaştı. Gözaltına alındıktan iki gün sonra çekilen fotoğraftaki perişan hali ise gözlerden kaçmadı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir grubun darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, eski Hava Kuvvetleri Komutan Orgeneral Akın Öztürk darbe girişiminin 1 numaralı ismi olarak gözaltına alındı.
Ankara Kazan İlçesi’ndeki Akıncı 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda gözaltına alınan Öztürk. bereberindeki askerlerle birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde sorguya alındı.  

Gözaltı fotoğrafları ortaya çıktı

Darbe girişiminden bir gün  sonra gözaltına alınan Öztürk'ün ilk görüntüleri ise 17 Temmuz Pazar günü medyaya yansıdı. Yayaınlanan ilk fotoğraflarda Öztürk'ün yüz ve vücudundaki morluklar dikkat çekti. Ayrıca ellerine plastik kelepçe takıldığı görüldü. Gözaltındaki Akın Öztürk'e ilişkin ikinci fotoğraf pazartesi günü sevk edildiği adliye koridorunda çekilmiş. Orgeneral Öztürk'ün sol gözünün altındaki ve sol yanağındaki morluk dikkat çekti. İlk fotoğrafta çizgili tişörtlü olan Öztürk, ikinci fotoğrafta gömlekli. Öztürk'ün ilk fotoğrafa göre daha bitkin olduğu görülüyor. Elleri arkadan kelepçeli halde bekleyen Öztürk'ün her iki yanında da polis bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler