Dar sokakta facia ucuz atlatıldı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde tarihi evlerin bulunduğu Mehmet Paşa Mahallesi Toprakkale mevkisinde bir evin bacasında çıkan yangının erken fark edilmesi büyük bir faciayı önledi.Sit alanı içerisinde bulunan mahallede Kadriye Keskiner’e ait olduğu belirti

Dar sokakta facia ucuz atlatıldı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde tarihi evlerin bulunduğu Mehmet Paşa Mahallesi Toprakkale mevkisinde bir evin bacasında çıkan yangının erken fark edilmesi büyük bir faciayı önledi.

Sit alanı içerisinde bulunan mahallede Kadriye Keskiner’e ait olduğu belirtilen evdeki yangına sokakların dar olması nedeniyle itfaiye müdahale etmekte zorlandı. Yangının erken fark edilmiş olması ve zamanında itfaiyeye haber verilmesi büyük bir faciayı önledi.

Vatandaşlar dar olan sokakta araçlarını park edenlere tepki gösterirken yetkililerin bu bölgede acil tedbirler almalarını istediler. Yaşanabilecek daha büyük yangınlarda en ufak gecikmenin bu mahallede büyük bir faciaya dönüşeceğini görerek ulaşılması zor sokaklarda yangın muslukları yapılması ve sokaklara gelişigüzel araç park edilmesine engel olunması gerektiğini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel