Daha İyi Bir Geleceğe Köprü

 İki yıl önce başlayan, Hayat Boyu Öğrenme Kapsamı Programı’nda olan ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen Grundtvig Programı ‘Daha İyi Bir Geleceğe Köprü-Bridge to a Better Future’ isimli projenin son toplantısı Vakfıkebir Halk Eğitimi Merke

Daha İyi Bir Geleceğe Köprü

 

İki yıl önce başlayan, Hayat Boyu Öğrenme Kapsamı Programı’nda olan ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen Grundtvig Programı ‘Daha İyi Bir Geleceğe Köprü-Bridge to a Better Future’ isimli projenin son toplantısı Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğinde Vakfıkebir Öğretmenevi’nde yapıldı. 

Toplantıya proje ortakları olan Avusturya, Finlandiya ve Danimarka olmak üzere 3 ülkenden toplam 10 temsilci katılırken, projenin son değerlendirme toplantısı yapılarak proje başarıyla bitirildiği açıklandı. Proje; yetişkin eğitiminde düşük eğitim seviyesine sahip bireylerin öğrenmeye olan motivasyonunu artırmayı amaçlarken, 4 ülkenin kendi öğrenme ortamlarının ve hedef grubun özelliklerinin içerdiği öğretmenlere ve öğrenenlere yardımcı olacak bir kitapçık oluşturuldu.

‘Daha İyi Bir Geleceğe Köprü- Bridge to a Better Future Projesi’ne Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü M. Birol Yüksek, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Nihat Küçükyıldız, Şenol Ziya Yıldırım, Öğretmenevi Müdürü Ekrem Bahadır, Proje Yürütücüsü ve Tonya İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Emrah Demiral, Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Muhammet Kılavuzoğlu, Halk Eğitimi Merkezi VHKİ Uğur Kara ile Danimarka, Finlandiya ve Avusturya’dan gelen misafirler katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel