"Daha güçlü Trabzon"

Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Nihat Tosun, Haber61’i ziyaret etti.Ziyaret sırasında sorulara da cevap veren Tosun, doktorlar mesleğinin verdiği avantajın hem bürokraside hem de siyasette önemli olduğunu vurguladı.Yeni Türki

"Daha güçlü Trabzon"

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Nihat Tosun, Haber61’i ziyaret etti.
Ziyaret sırasında sorulara da cevap veren Tosun, doktorlar mesleğinin verdiği avantajın hem bürokraside hem de siyasette önemli olduğunu vurguladı.

Yeni Türkiye’nin sorumluluğunun daha fazla olduğunu ve daha aktif dünyada rol alacağını belirten Tosun, “Yeni Türkiye’nin Trabzon’u çok güçlü olmalıdır” dedi.

Tosun, “Bu temsil şekille olmayacak. Projelerimizi ortaya koyan analiz eden beklenen ümit edilen sonuçlara doğru yönlendiren ve sonuçlarını da Trabzon halkına sunmaya hedef alan bir çalışma içerisinde olacağız” diyerek mesaj verdi.

Ayrıca Tosun da son bir yıl içinde bir algı olduğunu bu algıyı yıkmak gerektiğini söyledi. Sanki Trabzon’da 1 yıldır yatırımlar durmuş gibi bir algı izlenimi sezdiğini ifade eden Tosun, “Tabi detayını bilmiyorum. Fiili ve ödenek anlamında ne dereceye gelinmiş, hangi aşamada. Yeni dönemde Trabzon’un büyük projeleri kısa zamanda bitirmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Son olarak Tosun Haber61’in bölgenin en güçlü seslerinden biri olduğunu belirtti.

tosun.jpg

Milletvekili aday adayı Tosun daha sonra Haber61 ekibiyle anı fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler