Dağlıca'da Pkklılar çembere alındı

  Erdoğan, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade ederek, "Er veya geç bu işi başaracağız diyorum." ifadelerini kullandı.G20 Zirvesi için Meksika'da bulunan Erdoğan, son terör saldırılarıyla ilgili soruları cevapladı. Terörle mücadelede bi

Dağlıca'da Pkklılar çembere alındı

 

 

Erdoğan, terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini ifade ederek, "Er veya geç bu işi başaracağız diyorum." ifadelerini kullandı.

G20 Zirvesi için Meksika'da bulunan Erdoğan, son terör saldırılarıyla ilgili soruları cevapladı. Terörle mücadelede bir zamanlamanın söz konusu olmadığını ifade eden Erdoğan, bu sorunun çözümü için sadece askeri yöntemler kullanmadıklarına dikkat çekti.

ER YA DA GEÇ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ

"Terörü hiçbir zaman pazarlık konusu olarak telakki etmedik, bundan sonra da etmeyiz." diyen Erdoğan, teröristlerin silah bırakması gerektiğini bir kez daha vurguladı. Başbakan Erdoğan, "Milletimizin başı sağolsun. Tek endişemiz ülkemize barışın gelmesini temin etmektir. Terörle pazarlık yapmadık, yapmayacağız. Teröristler silahı bıraktığı zaman zaten güvenlik güçleri operasyona meraklı değil. Teröristlerin yapması gereken tek şey silah bırakmaktır. Bugünlere kadar atılmamış adımları atarız. İnsanın olduğu her yerde suç ve suçlu vardır. Er ya da geç bu işi başaracağız" diye konuştu.

Terörle mücadele konusunda değişik siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarıyla da temas kurduklarını hatırlatan Erdoğan, "ben buradan nasıl rant ederim" kaygısı içinde olunmamasını istedi.

CEZAEVİ YANGINLARI TERÖRLE BAĞLANTILI

Erdoğan ayrıca cezaevinde çıkan yangınların terörle bağlantılı olduğunu ifade etti. Başbakan Erdoğan, cezaevlerinde kapasite sorunlarını aşacak adımlar atmakta olduklarını söyledi.

"Son terör saldırılarının ardından yine de Brezilya'ya gidecek misiniz?" sorusu üzerine Erdoğan, "Bu, eğlence gezisi değil." cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel