D. Karadeniz'in turizmini Trabzon'da konuştular

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından yürütülen Black Sea TourNET projesi kapsamında turizm sektörü için yeni fırsatlar ve sektörün rekabet gücünü arttırmaya yönelik eğitimler gerçekleştirildi.ENPI Karadeniz Havzası’nda Sınır Ötesi İşbirliği pr

D. Karadeniz'in turizmini Trabzon'da konuştular

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından yürütülen Black Sea TourNET projesi kapsamında turizm sektörü için yeni fırsatlar ve sektörün rekabet gücünü arttırmaya yönelik eğitimler gerçekleştirildi.

ENPI Karadeniz Havzası’nda Sınır Ötesi İşbirliği programınca desteklenen Black Sea TourNet (BS NST) projesi ile “Turizm Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Rekabet Modelleri Eğitimi” “Ekoturizm, Doğa Turizmi, Agro Turizm Yönetimi Eğitimi” ve “Turizm’de Destinasyon Pazarlaması ve Dijital Araçların Kullanımı” eğitimleri verildi.

Black Sea TouNet Projesi eğitimleri; Doğu Karadeniz’in tüm illerinden gelen birçok tur operatörü, turizm firması, Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası personelleri ile ekoturizm, sağlık turizmi gibi alanlarda çalışan ve turizm ile ilgilenen STK’lardan 100’den fazla katılımcı ile gerçekleştirildi.

Eğitimlerde konusunda uzman eğitmenler Turizm Değer Zinciri ve Pazar Bölümleri, Turizm İşletmelerinde Başarılı İş Modellerinin üretilmesi, Turizm Sektöründe Kamu-Özel Sektör işbirliği ile yeni yatırım alanlarının geliştirilmesi, Ekoturizm Ürünü Geliştirme, Destinasyon Pazarlaması, müşteri profili analizi ve segmentasyon, Pazarlama stratejisi, pazarlamada dijital araçlar ve sosyal medya stratejisi gibi alanlarında bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşırken yapılan grup çalışmaları ile bu alanda Doğu Karadeniz için yapılabilecekler ele alındı.

20150316aw353967_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler