D. Karadeniz'de o olmadan olmaz!

Ahmet Hamdi Gürdoğan Lojistiğin Doğu Karadeniz bölgesi için olmazsa olmaz olduğunu söyledi.Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan KTÜ’de düzenlenen "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” kongresinde Haber61 TV’ye önemli

D. Karadeniz'de o olmadan olmaz!

Ahmet Hamdi Gürdoğan Lojistiğin Doğu Karadeniz bölgesi için olmazsa olmaz olduğunu söyledi.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan KTÜ’de düzenlenen "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” kongresinde Haber61 TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Lojistiğin Doğu Karadeniz için olmazsa olma olduğunu belirten Gürdoğan “Ekonomi bakanıyla gittik yeni kapılar açtık. Lojistik ve ihracat Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin olmazsa olmazı. Lojistiğin olabilmesi için hukuki altyapının yapılması lazım. Bunlar olmadan biz sadece konuşuruz. Tesis ve alt yapımız buna uygun değil. Hepsinin yapılması lazım. Hava, kara, demir ve deniz yollarının bir araya getirilmesi lazım. Sadece limanlarımızın olması ile bu iş olmaz. Biz havanda su dövmeye devam ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel