Cüzdan çaldığı iddaa edildi

 Samsun'da postaneden maaşını çekmek isteyen bir kişinin cüzdanını çaldığı iddia edilen bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'ndeki postaneden maaşını çekmek için sıra bekleyen B.B.'nin (47) i

Cüzdan çaldığı iddaa edildi

 

Samsun'da postaneden maaşını çekmek isteyen bir kişinin cüzdanını çaldığı iddia edilen bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'ndeki postaneden maaşını çekmek için sıra bekleyen B.B.'nin (47) içinde 150 euro, 100 dolar para ile kimlik ve ehliyetinin bulunduğu cüzdanını çaldığı iddia edilen M.B.(62) adlı kadın güvenlik kamerası tarafından tespit edilerek yakalandı. Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan M.B., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler