Cumur'dan Akçaabat'ta ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, bir süre önce Trabzon’un Akçaabat ilçesinde faaliyete geçen tekstil fabrikasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumur, Akçaabat’ta daha önce Tekel binası olarak kulla

Cumur'dan Akçaabat'ta ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, bir süre önce Trabzon’un Akçaabat ilçesinde faaliyete geçen tekstil fabrikasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Cumur, Akçaabat’ta daha önce Tekel binası olarak kullanılan bir firmaya verilerek tekstil üretimi yapması sağlanılan tesiste incelemelerde bulundu. Cumur ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, bu tesisin bir altyapı tesisi olduğunu belirterek, “Şu anda burada 210 kişi civarında işçi çalışıyor. Burada otel de olduğu zaman, diğer kısımlar da açıldığı zaman bu rakam 500’e çıkacak. Yetkililere Akçaabat’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akçaabat’ta bir çok gencin iş kapısı haline gelen fabrikanın kısa sürede faaliyete geçmesinde dolayı mutlu olduğunu ifade eden Cumur “Burada insanlara iş, aş veriyorlar. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ben orada gömlekleri görünce ‘Made in Akçaabat’ dedim. Akçaabat üretimi gömlekler var orada. Bu üretilen ürünler dünyanın her yerine dağılacak. İlçemize katacakları yönünden bu tesis çok değerli. Bu bir altyapı tesisiydi. Organize Sanayi Bölgemiz açıldığı zaman çok daha farklı olacak. Gençliğin istihdam edilmesi bakımından da çok önemli. Artı ülkemize katma değer katması bakımından çok önemli. Buradaki ürünlerin bir kısmı ihraç ediliyor. Buradaki gerek ustabaşı arkadaşlarımıza, gerek işçi arkadaşlarımıza, çalışanlara başarılar diliyoruz. İnşallah buradaki üretilen ürünlerle birlikte ülkemiz döviz kazanacak, burada daha fazla istihdam sağlanacak. Ben üstüne basa basa söylüyorum bu bir başlangıçtır. Devamı Organize Sanayi Bölgemizle gelecek” diye konuştu.

 

Mustafa Cumur, 2 yıl içerisinde Akçaabat’ın ve Trabzon’un işsizlik sorununu çözeceklerini de iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel