Cumur Akçaabat'ı inceliyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat'ta yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Cumur, beraberinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, Karayolları 10. Bölge Müdürü Zeyne

Cumur Akçaabat'ı inceliyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat'ta yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumur, beraberinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, Karayolları 10. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ile birlikte atletizm pisti tribün inşaatı ile Düzköy güzergahındaki yol yapım çalışmalarını inceledi.

İlçeyi her alanda büyütmek için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Cumur, ''Akçaabat'ta her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Yol, okul, spor, turizm ve sağlık alanında çok sayıda yatırımlarda inşa çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalardan Akçaabat-Düzköy yol güzergahında yapımına devam eden birinci etap 12 kilometrelik bölümü Karayolları Bölge Müdürü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ile birlikte inceledik. Yüklenici firma hızlı bir çalışma yapıyor. Bölünmüş yol olarak ihale edilen bu yolun kısa sürede bitirilmesini bekliyoruz'' diye konuştu.

Bölgenin en önemli sorunlarından birisinin işsizlik olduğunu belirten Cumur, şöyle devam etti:

''Trabzon ve bölgemize istihdam sağlayacak olan Şinik Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alt yapı çalışmaları da devam ediyor ve çalışmaların yüzde 30'u tamamlanmış durumda. Bu bölgede sanayi tesisi kurmak için 24 girişimcinin başvurusu var. Burayı bitirdiğimizde büyük bir firma ile bu alanı değerlendirmek istiyoruz. Trabzon'un geleceğini bu alanda görüyoruz. İşsizlik soruna çözüm bulacak ve Trabzon'a katma değer katacak bir proje olarak görüyoruz.''  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel