Cumhuriyet Meydanında roman çoşkusu!

ilk adım belediye başkanı Erdoğan tok roman vatandaşlarla birlikte...

Cumhuriyet Meydanında roman çoşkusu!
Samsun'da demokrasi nöbetinin 16. gününde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan, Roman vatandaşlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Türkiye'nin hainlere karşı aynı bayrak etrafında birleştiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, milletin darbe kalkışmasına karşı ay yıldızın etrafında kenetlendiğini söyledi. Farklı düşünce ve görüşten her insanın 16 gündür meydanlarda vatan nöbeti tuttuğunu ifade eden Başkan Tok, millet olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

"Milli Direniş Milli Birlik”
Türkiye'nin dönüm noktasında olduğunu belirten Başkan Erdoğan Tok, " Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, darbeye karşı bir ve beraber olmalıyız. Daima demokrasinin yanında yer almalıyız. 15 Temmuz gecesi millet olarak gösterdiğimiz direnişi, birlik ve beraberliğimizi hiç eksiltmeden sürdürmek zorundayız" diye konuştu.

“79 milyon tek yumruk”
Türk Milletinin darbe girişimine karşı tek yürek ve tek yumruk olduğunu kaydeden Tok, "Milletimiz, birlik ve beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü içeriden ülkeyi bölmeye ve parçalamaya kalkışan FETÖ terör örgütüne ve tüm dünya devletlerine göstermiştir. Milletimiz zor zamanlarda kenetlenmenin, vatan toprağı ve bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı bayrağımızın özgürce dalgalanması için düşmana karşı birlik ve beraberliği canını ortaya koyarak göstermiştir. Kadını, erkeği, yaşlısı, genci ülkesinin geleceği için hayatını feda etmiştir. Kurşunların önüne duran tank paletlerinin altında duran aziz milletimiz kutsal vatan topraklarına sarsılmaz iman ve inançlarıyla sahip çıkmıştır. 15 Temmuz darbe kalkışması ile ilk defa ülkemizde her türlü siyasi partiye sahip kadını çocuğu genci yaşlısı hepsi sokaklara dökülerek demokrasiye sahip çıkıyorum demenin cesaretini gösterdi Siyasi partilerimizin tamamı demokrasiye sahip çıkabilmek için müthiş bir beraberlik sergiledi. Bu birlik ve beraberliğimiz karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünya öğrenmiş oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel