Cumhuriyet Mahallesi Yenileniyor

Trabzon Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Mahmut Goloğlu Caddesi ile Sarrafoğlu Sokak'ta tretuar ve parke yenileme çalışması başlattı. Yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle Sarrafoğlu Sokak 15 gün, Mahmut Goloğlu Caddesi ise yaklaşık 1 ay araç trafiğine kap

Cumhuriyet Mahallesi Yenileniyor

Trabzon Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Mahmut Goloğlu Caddesi ile Sarrafoğlu Sokak'ta tretuar ve parke yenileme çalışması başlattı. Yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle Sarrafoğlu Sokak 15 gün, Mahmut Goloğlu Caddesi ise yaklaşık 1 ay araç trafiğine kapatıldı. Her iki yolda kaldırım olmayan yerlerde tretuar ve parke yenilemesi yapan Belediye ayrıca bazı bölümlere de araç cepleri yapıyor.

Trabzon belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir yandan kenti ileriye taşıyacak büyük projelere imza atarken bir yandan da kent içerisindeki cadde ve sokaklarda altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, " Cumhuriyet Mahallesi Mahmut Goloğlu Caddesi ile Sarrafoğlu Sokak'ta tretuar ve parke yenileme çalışmasına başladık.

Bu iki alanda kaldırım bulunmayan alanlarda yayalarımızın daha rahat bir şekilde yürümelerini sağlamak için kaldırım yapıyoruz. Yapılan çalışmalar nedeniyle Mahmut Goloğlu Caddesi 1 ay, Sarrafoğlu Sokak ise 15 gün araç trafiğine kapatıldı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel