Cumhurbaşkanlığına aday olacak mı?

2014 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi şimdiden Türkiye gündemini meşgul ediyor.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanlığı seçimi için kadın aday çıkarmayı düşünüyoruz'' diyor. Devlet Bahçeli'ye de cumhurbaşkanlığına aday olup o

Cumhurbaşkanlığına aday olacak mı?

2014 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi şimdiden Türkiye gündemini meşgul ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanlığı seçimi için kadın aday çıkarmayı düşünüyoruz'' diyor. Devlet Bahçeli'ye de cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı soruldu.
 
ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI
 
Bahçeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı konusunda isim vermeden "Düşünün cumhurbaşkanlığı için yüzde 51'le birinci turla olacağına hayal eden, rüyasını gören bir şahsiyet yüzde 40'larda kalsa aday olup olmamayı tercih eder mi acaba?" dedi.
 
''HAD BİLENLERDENİZ''
 
Bahçeli, cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna "Biz haddini bilenlerdeniz" yanıtı verdi. Bahçeli, bir süredir tepkili olduğu söylenen MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener'in adaylığı için de, "MHP'de böyle bir görüş yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler