Cumhur Düzköy’ün çehresini değişecek

Akpaarti Düzköy Belediye başkan aday adayı Bülent Cumur çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmelerini sürdürürken dünde Düzköy Gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.Akparti  Düzköy Gençlik kolları  başkan ve yöneticileriyle yemekte bir araya gelen Akpa

Cumhur Düzköy’ün çehresini değişecek

Akpaarti Düzköy Belediye başkan aday adayı Bülent Cumur çeşitli kurum ve kuruluşlarla görüşmelerini sürdürürken dünde Düzköy Gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi.
Akparti  Düzköy Gençlik kolları  başkan ve yöneticileriyle yemekte bir araya gelen Akparti Düzköy Belediyesi başkan aday adayı Bülent Cumur projeleri hakkında gençlik kollarına bilgi verdi.


Aday adayı Cumur  Belediye başkanı seçilmesi halinde Düzköy’ü yeni bir çehreye kavuşturacağını ifade ederek”  Çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Yaptığımız çalışmaların ardından Düzköy’ün sorunlarını tespit ettik. İki türlü çalışma yapıyoruz biri projelerle ilgili diğeri de seçimle. Düzköy halkın bizden talepleri var. Gittiğimiz her yerde sevgi ile karşılaşıyoruz. Sorunların çözümü için de ayrı bir çalışma başlatacağız. Ben bu güne kadar altından kalkamayacağım hiçbir işin sözünü vermedik. Seçilmemiz halinde  verdiğimiz sözleri tutacağımızı herkes görecek” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler