Cuma namazına giderken motorsiklet çarptı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesindeki Tarım Müdürlüğü’nde görevli Saffet Tanrıverdi (30), Cuma Namazı'na gitmek için daireden çıktığı sırada yoldan karşıya geçerken hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Tarım İlçe Müd

Cuma namazına giderken motorsiklet çarptı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesindeki Tarım Müdürlüğü’nde görevli Saffet Tanrıverdi (30), Cuma Namazı'na gitmek için daireden çıktığı sırada yoldan karşıya geçerken hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Tarım İlçe Müdürlüğü’nde çalışmakta olan Saffet Tanrıverdi, Cuma Namazı'na gitmek için yoldan karşıya geçmek istediği sırada Gülbaharhatun Caddesi Belediye Kavşağı’nda O.K.’nın (53) kullandığı 61 HC 253 plakalı motosikletin çarpması sonucu ağır bir şekilde yaralanarak 112 Acil servis ambulansıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı. Saffet Tanrıverdi’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler