Cuma günü meclisi basacaklar!

HABER61.NET*HABER SERVİSİPartisinin 91.yıl dönümünü kutlamak için Trabzon Meydan Parkı Atatük Alanında bir tören düzenleyen CHP Trabzon Teşkilatının töreninde konuşma yapan İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğ

Cuma günü meclisi basacaklar!

HABER61.NET*HABER SERVİSİ

Partisinin 91.yıl dönümünü kutlamak için Trabzon Meydan Parkı Atatük Alanında bir tören düzenleyen CHP Trabzon Teşkilatının töreninde konuşma yapan İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na meydan okudu.

Akyazı'da yapılan standaki spor kompleksinin adı Recep Tayyip Erdoğan olsun diyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanına meydan okuyan Karan, "gerekirse cuma günü bu önerge mecliste konuşurken biz CHP liler meclisi basacağız" dedi.

GEREKİRSE MECLİSİ BASACAĞIZ, YAKALARINA YAPIŞACAĞIZ

Kutlama mesajlarının ardında Trabzon'un gündmine oturan Akyazı Spor Kompleksinin adını Recep Tayyip Erdoğan koyalım önerisi ile ilgili sert ve uyarıcı kelimeler kullanan Karan, şunları söyledi;

"Bu durum Cumhuriyet Halk partililer tarafından kabul edilemez bir durum değerli arkadaşlar. Adı şikeye karışmış isminin Akyazı Stadyumunu verilmesi asla ve asla kabul edilemeyecektir. Bu yüzden cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinde görüşülecek olan bu konu ile ilgili tüm CHP partili arkadaşlarımızla beraber gerekirse meclisi basacağımızı da çok net bir şekilde sizlere söylemek istiyorum.Sayın belediye başkanının haddi değildir, Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunun elinden alınmasına katkı yapan bir şahsın akyazıya verilmesini asla ve asla kabul etmiyoruz. Bu konuda çok dik duracağımızı sonu kadar dik duracağımızı, gerekirse birilerinin yakasına yapışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. CHP dik duruşun partisi 91 yıldır hiç eğilmedik. Bundan sonrada eğilmeyecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel