Cübbeli Trabzon'da şikeyi konuştu

Pelitli Yatılı Kuran Kursu'nda düzenlenen çok sayıda katılımın olduğu icazet töreninde vaaz veren Cübbeli Ahmet Hoca, farklı yorumlarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü. Kamuoyunu son günlerde meşgul eden futbolda şike ve teşvik konusuna değinen Cüppeli A

Cübbeli Trabzon'da şikeyi konuştu

Pelitli Yatılı Kuran Kursu'nda düzenlenen çok sayıda katılımın olduğu icazet töreninde vaaz veren Cübbeli Ahmet Hoca, farklı yorumlarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü.

Kamuoyunu son günlerde meşgul eden futbolda şike ve teşvik konusuna değinen Cüppeli Ahmet Hoca, şöyle konuştu: "Senelerdir vaaz ediyoruz bu millete diyoruz ki 'bu toptan hayır yok, bu maçlar boşunadır, diyoruz, diyoruz anlatamıyoruz. Şimdi baktılar ki gol atanda boşuna atmış, yiyende boşuna yemiş. Biz bunu dememiz için vahiy mi gelmesi lazım.

Biz size demiyor muyduk bu fuzuli işleri bırakın. Yok şikeydi de o ona para yedirdi, sen (anlaşmalı) 'gol at', o demiş 'gol ye'. Almışlar paraları yatmışlar aşağıya. Bu millette üzülüyor, kalp krizi geçiriyor. Niye kalp krizi geçiriyorsun, adam zaten kasıtlı yedi."

Cüppeli Ahmet Hoca, senelerce vaaz ettiğini ve özellikle İstanbul'da vaaz ettiği kadrosuz camilere vaazı sonrası hemen imam kadrosu atandığını belirterek artık İstanbul'da yeni yapılan tüm camilere vaaz için çağrıldığını söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Dinayet İşleri Başkanlığı'nın Alo Fetva Hattı'na da göndermede bulunan Ünlü, artık insanların fetva almak için kendilerine başvurduğunu söyledi.

Trabzon'a en son 10 yıl önce yine bir icazet törenine geldiğini belirten Cüppeli Ahmet Hoca, icazet törenine katılanlara teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel