Çoruh bir can daha aldı

Güvenlik görevlisi kaza kurbanıArtvin Yusufeli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde çalışan Şaban Tamyürek aracı ile düştüğü Çoruh nehrinde yaşamını kaybettiYusufeli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde çalışan Şaban Tamyürek (51), dün gece saatleri

Çoruh bir can daha aldı

Güvenlik görevlisi kaza kurbanı

Artvin Yusufeli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde çalışan Şaban Tamyürek aracı ile düştüğü Çoruh nehrinde yaşamını kaybetti

Yusufeli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde çalışan Şaban Tamyürek (51), dün gece saatlerinde kendi kullandığı, söz konusu kuruma ait 08 DA 669 plakalı kamyonet ile bir arkadaşını Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak köyüne bıraktıktan sonra dönüşe geçti. Dönüş yolunda Dereiçi köyün Dutdere mevkisindeki virajda kontrolden çıkan araç, yol yanındaki Barhal Çayı kenarına devrildi.
Sabah saatlerinde Barhal Çayı'na rafting yapmaya gelen kişiler, çay kenarında duran araçta bulunan Tamyürek'i görünce durumu jandarma ve sağlık görevlilerine bildirdi.
Gelen görevlilerce yapılan kontrolde, sürücü Tamyürek'in olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel