Çorbacıya fuhuş baskını

 Giresun'da, çorba salonu olarak işletilen bir lokantaya düzenlenen operasyonda, fuhuş yapıldığı iddiasıyla 2’si yabancı uyruklu 7 kadın gözaltına alındı. Bir süredir emniyetin takibinde olduğu belirtilen çorba salonu olarak faaliyet gösteren bir işletmey

Çorbacıya fuhuş baskını

 

Giresun'da, çorba salonu olarak işletilen bir lokantaya düzenlenen operasyonda, fuhuş yapıldığı iddiasıyla 2’si yabancı uyruklu 7 kadın gözaltına alındı. Bir süredir emniyetin takibinde olduğu belirtilen çorba salonu olarak faaliyet gösteren bir işletmeye fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 2'si Gürcistan uyruklu 7’si kadın 9 kişi gözaltına alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hacı Siyam Mahallesi'nde çorba salonu olarak faaliyet gösteren bir lokantayı takibe aldı. Uzun süren takibin ardından işyerine baskın düzenledi. Baskında, 2'si Gürcistan uyruklu 7 kadın ile bu kadınları fuhuşa teşvik ettiği ileri sürülen M.T.T. ve yer temin eden H.K. gözaltına alındı. M.T.T. ve H.K. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler