Çöp Atmaya Çıktı, Öldürüldü

Rize'de çöp atmak için evinden çıkan 28 yaşındaki Murat Sinan Büyükoğlu, sokakta tartıştığı 4 kişinin saldırısına uğradı. Büyükoğlu, kavga sırasında başından tabancayla vurularak öldürüldü. Olay dün akşam saatlerinde Piriçelebi Mahallesi Ziraat Yokuşu Mev

Çöp Atmaya Çıktı, Öldürüldü

Rize'de çöp atmak için evinden çıkan 28 yaşındaki Murat Sinan Büyükoğlu, sokakta tartıştığı 4 kişinin saldırısına uğradı. Büyükoğlu, kavga sırasında başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay dün akşam saatlerinde Piriçelebi Mahallesi Ziraat Yokuşu Mevkii'nde meydana geldi. Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi olarak çalışan Murat Sinan Büyükoğlu, çöp atmak için evinden çıktığı sırada sokakta karşılaştığı 4 kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Büyükoğlu bu sırada ateşlenen tabancadan çıkan kurşunla başından vuruldu. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, ağır yaralı halde buldukları Murat Sinan Büyükoğlu'nu hastaneye kaldırdı. Ancak Büyükoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan 4 kişinin yakalanması için araştırma başlatan polis, görgü tanıklarının ifadelerini aldı, Mobese kayıtlarını incelemeye başladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel