Çömlekçi'de polise çirkin saldırı

 Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde rutin kontrollerini yapan Trabzon Emniyeti Ahlak Masası Ekipleri bir şahsın üzerinde yapmış olduğu aramada bir adet tabanca ele geçirdi.  Üzerindeki tabancayı rutin arama yapan polislere vermek istemeyen O.Ü polislere kar

Çömlekçi'de polise çirkin saldırı

 

Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde rutin kontrollerini yapan Trabzon Emniyeti Ahlak Masası Ekipleri bir şahsın üzerinde yapmış olduğu aramada bir adet tabanca ele geçirdi.  Üzerindeki tabancayı rutin arama yapan polislere vermek istemeyen O.Ü polislere karşı direndi bir anda ahlak polis ekiplerinin etrafını O.Ü’nün yakınları sardı. 
 
Polislerin silahı ve şahsı karakola getirmesini engellemeye çalışan kişiler ahlak polisine ait araca taş atarak aracın camını kırdı. Olayın büyümesi üzerine Çömlekçiye takviye ekipleri gelerek üç kişiyi gözaltına aldı. 
 
 
1.20121002183344.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler