Çocukların yüzü gülecek

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon kırsalında ilk kez uygulayacakları proje ile ilk etapta Hayrat, Sürmene, Maçka, Çarşıbaşı, Arsin, Akçaabat, Merkez, Vakfıkebir ile Beşikdüzü ilçelerinde çocuk parklarının inş

Çocukların yüzü gülecek

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon kırsalında ilk kez uygulayacakları proje ile ilk etapta Hayrat, Sürmene, Maçka, Çarşıbaşı, Arsin, Akçaabat, Merkez, Vakfıkebir ile Beşikdüzü ilçelerinde çocuk parklarının inşa edileceğini belirtti.

Çocuk parkı araç ve gereçlerinin temini için ihaleye çıkıldığını ifade eden Revi, konu ile ilgilenecek girişimcilerin, İl Özel İdaresinden bilgi alabileceklerini vurguladı.

Revi, kırsal alanlarda da şehirdekine benzer çocuk parklarının yapımı için verilen kararın yıl sonu bitmeden hayata geçirileceğini belirterek, yapılacak çocuk parklarının, köy tüzel kişiliğine teslim edileceğini, bakım ve onarımlarının ise İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını kaydetti.

    

     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler