“Çocuklardan şikayetçi değilim”

 PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, “Başıma gelen olay benim hiçbir güvencemin olmadığını ortaya koydu. Toplumun, demokratik baskı gruplarının AB’nin ABD’nin, emin olun 30-40 günlük süreç yaşanabil

“Çocuklardan şikayetçi değilim”

 

PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, “Başıma gelen olay benim hiçbir güvencemin olmadığını ortaya koydu. Toplumun, demokratik baskı gruplarının AB’nin ABD’nin, emin olun 30-40 günlük süreç yaşanabilirdi” diye konuştu.

Şikayetçi olmadım

“Olay kamu düzenini ilgilendirdiği için gerçeği anlatmak, savcıya bildirmek için gidip 4 sayfalık ifade verdim. O çocuklardan şikayetçi değilim. Onların dağlardan inmesi, Kürt sorununun çözümü Türk toplumunun ortak dileği. 2 günlük dağda kalışımı da onlara helal ediyorum. MHP’li arkadaşlarıma söylüyorum, 100 yıl boyunca bu savaş sürecek mi? Mayın patladığında insanların nasıl acılar çektiğini düşünmeye davet ediyorum. İnsanlar sakat kaldığında neler olduğunu düşünmeye davet ediyorum. Ankara’dan İstanbul’dan beylik laflarla olmaz. Çocuklardan kişisel zararım yok şikayetçi olmadım. Ama kamu düzeni olarak var. Onları kazanma adına şikayetçi olmadım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel