Çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu

 Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi işbirliği sonucu gerçekleştirilen uçurtma şenliği ile Oflu ve Azeri çocuklar gönüllerince bir gün geçirirken, etkinliğe çocukların yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of Belediye Başkanı Murat Saral da katıldı.Of sahil

Çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu

 

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi işbirliği sonucu gerçekleştirilen uçurtma şenliği ile Oflu ve Azeri çocuklar gönüllerince bir gün geçirirken, etkinliğe çocukların yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of Belediye Başkanı Murat Saral da katıldı.

Of sahilinde gerçekleşen uçurtma şenliğinde yüzlerce aile çocukları ile birlikte güzel dakikalar yaşarlarken, Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Saral'da uçurtmalarının uçurulması konusunda çocuklara yardımcı oldular.

Uçurtmaların yanı sıra şenliğe katılan tüm çocuklarımıza aileleriyle birlikte ekmek arası köfte ile ayran ikram ederek gönüllerince bir gün geçirmelerini amaç edindiklerini belirten Of Kaymakamı Eren Arslan. “Geleceğimiz olan bu yavrularımızın çok çalışarak, ileride güzel yerlere gelerek ülkesine yararlı birer birey olacaklarına inancım tamdır” derken, kardeş ülke Azerbaycan’ın öğrencilerini Of’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Murat Saral ise “İki kardeş ülkenin, dost ülkenin kardeş çocuklarını Of’ta ağırlamak bizleri son derece mutlu etmiştir. Onları burada ailelerimizle buluşturduk.

 Bugün de Kaymakamlığımız tarafından gerçekleştirilen uçurtma şenliği ile çocuklarımızın kaynaşmasını sağladık. Bu genç kardeşlerimiz burada yaşadıkları güzellikleri ülkelerindeki arkadaşlarına dostlarına anlatacaklar. Tarihteki kardeşliğimizin yeniden ve daha güçlü bir şekilde devam edecek" diye konuştu.

İlçeye gelen mini trenin gösterisi katılımcılar tarafından ilgi görürken, hayatlarında ilk kez tren gören çocuklar trene binebilmenin mutluluğunu da yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler