Çocuk yaşta torbacı oldu!

 Trabzon’da emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlarda kent genelinde uyuşturucu tacirliği yapan kişilere geçit verilmiyor. Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğüne bağlı Narkotik büro ekipleri son iki günde yapmış oldukları çalış

Çocuk yaşta torbacı oldu!

 

Trabzon’da emniyet güçleri tarafından yapılan operasyonlarda kent genelinde uyuşturucu tacirliği yapan kişilere geçit verilmiyor. Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğüne bağlı Narkotik büro ekipleri son iki günde yapmış oldukları çalışmalarda 9 kişiyi uyuşturucu madde kullanmak ve satmaktan dolayı gözaltına aldı.

Trabzon’un Tonya ve Araklı ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda M.A, A.A, M.B, M.K, H.Ö, H.A, S.B, E.K, B.D, E.Y, ile M.S.T’yi göz altına aldı. Şahıslarda dikkat çeken ise uyuşturucu madde satıcılığı yapan kişilerin yaşları oldu. Küçük yaşta uyuşturucu madde bağımlılığına alışmış H.A (18) narkotik ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda firara etti.

Araklı ilçesinde polis ekiplerinin yapmış olduğu uygulamada şüphelendikleri bir aracı durdurdular. Şeffaf poşet içerisinde 40 kök Hint Kenevirini ele geçiren polis ekipleri gözaltına almış oldukları şüphelilerin ifadesinde şok oldu. Polis ekiplerine vermiş olduğu ifadede B.D, “ il dışından gelen arkadaşımı beklerken yanıma diğer arkadaşlar geldi ve beni araçların aldılar. Sonrasında ise araç ile iki üç tur attık sonrasında ise S.B bana “istersen senin için bir sigara çözeriz” dedi. Bunun üzerine ben arabadan indim sonrasında polisler yakaladı.”şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde yapılan operasyonlarda Uyuşturucu kaçakçılığında Trabzon 35’nci sırada yer alırken uyuşturucu madde kullanan kişilerin suça bulaşmasında ise 52’nci sırada yer almakta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler