Cipin altında can verdiler!

Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel’in cipiyle çarptığı 25 yaşındaki Nurcan Yazıcı ve kayınvalidesi 62 yaşındaki Safuriye Yazıcı öldü, kucağındaki oğlu 3 yaşındaki Ebubekir ise ağır yaralandı. Şengel gözal

Cipin altında can verdiler!

Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel’in cipiyle çarptığı 25 yaşındaki Nurcan Yazıcı ve kayınvalidesi 62 yaşındaki Safuriye Yazıcı öldü, kucağındaki oğlu 3 yaşındaki Ebubekir ise ağır yaralandı. Şengel gözaltına alındı.

Kaza dün saat 17.30’da Erzurum- Erzincan karayolunun Aziziye İlçesi’ne bağlı Gezköy yakınlarında meydana geldi. Erzurum’dan halk otobüsüyle Gezköy’deki evlerine giden Safuriye Yazıcı ile gelini Nurcan Yazıcı ve torunu Ebubekir, Şifa Hastanesi durağında indikten sonra karayolunun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Aşkale yönünden gelen işadamı Cemal Şengel’in kullandığı 25 AY 850 plakalı cip, kucağında çocuğu Ebubekir olan Nurcan Yazıcı ile yanındaki kayınvalidesi Safuriye Yazacı’ya çarptı. Kaldırıma bir metre kala cipin çarpması sonucu Nurcan Yazıcı kaza yerinde, kayınvalidesi Safuriye Yazıcı ise kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti. Annasinin kucağından fırlayıp ağır yaralanan minik Ebubekir ise hastanade tedavi altına alındı.

2 kişinin ölümüne, 1 kişini de ağır yaralanmasına neden olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel