Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

Olay, saat 23.30 sıralarında Altınkaya Mahallesi Albayrak Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sünger (50) isimli şahıs, kızı Pakize E.'un (30) kocasından ayrılıp eve gelmesi üzerine kavga edip cinnet geçirdi ve eşi ile kızını silahla vur

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

Olay, saat 23.30 sıralarında Altınkaya Mahallesi Albayrak Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sünger (50) isimli şahıs, kızı Pakize E.'un (30) kocasından ayrılıp eve gelmesi üzerine kavga edip cinnet geçirdi ve eşi ile kızını silahla vurdu.

Cinnet getiren Mehmet Sünger'in silahlı saldırısı sonucu eşi Nurşen Sünger (55) vücuduna 5 mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kızı Pakize E.'ye ise bir kurşun isabet etti.

Yaralılar 112 Acil Servis ambulansı ile Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nurşen Sünger hayati tehlike sebebiyle Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet Sünger, silahı ile birlikte yakalanıp gözaltına alındı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel