Cinayet Spor: 6 - Yan Dolspor: 1

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi'nde bulunan Cinayet Büro Amirliği ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam halı sahada kozlarını paylaştı.Geçen hafta Cinayetspor’u 5-3 skorla yenmeyi başaran Yan-Dolspor, bu haf

Cinayet Spor: 6 - Yan Dolspor: 1

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi'nde bulunan Cinayet Büro Amirliği ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü ekipleri, dün akşam halı sahada kozlarını paylaştı.

Geçen hafta Cinayetspor’u 5-3 skorla yenmeyi başaran Yan-Dolspor, bu hafta doluya tutuldu.

Cinayet Spor, Yan-Dolspor’u 6-1 lik skorla yenerek “Trabzon Plakasını” yazdı.

Bu skorla moralleri alt-üst olan Yan-Dolspor, rövanşa kilitlendi. 

40000.jpg

Trabzon’da kentin Asayişi açısından büyük başarıları olan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, spor da da başarılarını sergiliyor.

Maça iyi hazırlanan iki ekip, yağmurlu havada mücadele verirken, yine polislerden oluşan mesai arkadaşları da onlara taraftarlık yaparak takımlarını yalnız bırakmadı.

Maçtan sonra açıklama yapan, Cinayetspor’un kaptanı Emniyet Amiri Kürşat Şimşek, 460.20111117161514.jpg

"Geçen hafta Yan-Dol Spor maça çok iyi hazırlanmıştı bizi 5-3 skorla geçmişti, ama bu hafta biz çok daha iyi hazırlanıp, skorboarda Trabzon plakası olan '6-1'i yazıp, önümüzdeki hafta rövanş maçına hazırlıklarımız devam etmektedir" dedi.

Yan-Dol Spor antrenörü Komiser Fuat Birtan, "Geçen hafta maçı kolay geçmiştik, fakat bu hafta takım arkadaşlarımızdan eksiklerimiz olduğundan yenildik.Maç’a çıkıp futbol oynamak, mücadele vermek çok güzel,önümüzdeki hafta ise rövanş maçında karşı takıma cevabımızı iyi bir şekilde hazırlanıp vereceğiz.Tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz 460.jpg

güveniyorum. Cinayetspor’a başarılar dilerim" diye konuştu.

Cinayet Spor: Hamza, Kürşat, Ömer, Bayram, Ali, Suat, Halil İbrahim, Hızır.

Yan-dolspor: Şükrü, Osman Gumba, Onur, Fikret, Yasin, Burhan, Abdulkerim, Yunus Emre

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler