Çığlımızı susarak duyurmaya çalışıyoruz!

Artvin’de Maden şehitlerini anma etkinliği olarak yapılan yürüyüşe Kamu-Sen İl Temsilcisi Uğur Özer,  Türk Eğitim-Sen Artvin Şube Başkanı İsrafil Bayrak, Ülkü Ocakları Artvin Şube Başkanı Serdar Kılınç ve AÇÜ Öğrenci Konseyi üyesi öğrenciler katıldı. Sess

Çığlımızı susarak duyurmaya çalışıyoruz!
Artvin’de Maden şehitlerini anma etkinliği olarak yapılan yürüyüşe Kamu-Sen İl Temsilcisi Uğur Özer,  Türk Eğitim-Sen Artvin Şube Başkanı İsrafil Bayrak, Ülkü Ocakları Artvin Şube Başkanı Serdar Kılınç ve AÇÜ Öğrenci Konseyi üyesi öğrenciler katıldı.
 
Sessiz eylem Cuma namazı sonrasında Merkez Camii önünde başladı. Ellerinde siyah ve yazısız dövizler ve Türk  bayraklarıyla Cumhuriyet Caddesi üzerinden Çok Katlı Otopark önüne kadar yürüyen vatandaşlar burada bir basın açıklaması yaptı. 
 
Basın açıklamasını tüm katılımcılar adına Artvin Çoruh Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ogün Erdem yaptı. Erdem, ‘Dinimize göre helal rızık için, aile geçindirmek için, ailesini ele güne muhtaç etmemek için, çalışırken ölen insanların şehitlik olgusunda mertebesi vardır. Maden kazasında kaybettiğimiz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu bir şenlik olmadığı için, bayram olmadığı için, bir kutlama olmadığı için çığlığımızı haykırarak değil, susarak duyurmaya çalıştık. Burada olup bu çığlığa ses veren herkesten Allah razı olsun ” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel