Çığdan çıkarılan cenazeler teslim edildi

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali (HES) şantiyesinde çığ altından çıkarılan Özgür Özyürek ve Muhammet Işıklı'nın cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Kurtarma çalışmalarında dün çıkartıldıktan sonra Çaykara Devlet Hastanesi'nde kimlik

Çığdan çıkarılan cenazeler teslim edildi
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali (HES) şantiyesinde çığ altından çıkarılan Özgür Özyürek ve Muhammet Işıklı'nın cenazeleri, ailelerine teslim edildi.
 
Kurtarma çalışmalarında dün çıkartıldıktan sonra Çaykara Devlet Hastanesi'nde kimlik tespitleri yapılan Özyürek ve Işıklı'nın cenazeleri, daha sonra Trabzon Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
 
Burada otopsileri yapılan Özyürek ve Işıklı'nın cenazeleri, ailelerine teslim edildi.
 
Özgür Özyürek'in eşi Serap Yılmaz Özyürek, e yaptığı açıklamada, eşinin zor koşullarda görev yaptığını belirterek, "En son olaydan 4 gün önce ondan haber almıştım. Bulundukları yerde telefon çekmiyordu. Acımız çok büyük" dedi.
 
Diğer aile üyeleri de ailesi İzmir'de yaşayan ve 6 yaşında kız çocuğu olan Özgür Özyürek'in yaklaşık 40 gün önce Trabzon'da işe başladığını dile getirerek, cenazenin memleketi Sivas'ta toprağa verileceğini söyledi.
 
Aileleri tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınan Özyürek'in cenazesi Sivas'a, Işıklı'nın cenazesi de Afyonkarahisar'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler