Çığ bölgesinde son durum

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesi Karaçam mahallesindeki çığ bölgesine kurtarma ekiplerinin ulaşmasına 300-400 metre kaldığını ancak yoğun tipi ve çığ tehlikesinin devam etmesi nedeniyle çalışmalarının kontrollü bir şekilde ilerlediğini söyled

Çığ bölgesinde son durum

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesi Karaçam mahallesindeki çığ bölgesine kurtarma ekiplerinin ulaşmasına 300-400 metre kaldığını ancak yoğun tipi ve çığ tehlikesinin devam etmesi nedeniyle çalışmalarının kontrollü bir şekilde ilerlediğini söyledi. 

Bölgeye dün akşam ve bu sabahtan itibaren yeni kurtarma ekiplerinin geldiğinin bunun yanı sıra AFAD, büyükşehir ve jandarma ekiplerinin de bölgede çığ bölgesine ulaşmak için yoğun çaba sarf ettiğini belirten Vali Öz “Kurtarma ekiplerinin çığ bölgesine ulaşmasına 300-400 metre kaldı. Bölgedeki yoğun tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle kontrollü bir şekilde çalışmaları yürütüyoruz. Bir kısım ekip çığ bölgesine ulaşmaya çalışırken diğer ekipler de çevre güvenliğini alıyor. Biz de bölgeye yaklaşmak üzereyiz. Önümüzdeki saatlerde hava şartlarının imkan vermesi durumunda çalışmaları hızlandırmayı umuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler