Çiçek çalışmalarına devam ediyor

Güneysu Kaymakamlığı’nca başlatılan ve her ay farklı bir köyde ilçenin tüm kurumlarının, köy ve mahalle muhtarlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği köy buluşmalarının son durağı Güneysu Selamet Kö

Çiçek çalışmalarına devam ediyor

Güneysu Kaymakamlığı’nca başlatılan ve her ay farklı bir köyde ilçenin tüm kurumlarının, köy ve mahalle muhtarlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği köy buluşmalarının son durağı Güneysu Selamet Köyü oldu.

Selamet köyü muhtarlığınca gerçekleştirilen programda, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek'in yanısıra Belediye başkan vekili Şakir Öztürk, ilçe siyasi parti başkanları, İl genel meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Gökmen Çiçek "Bu birlik ve beraberliğimizin her alanda daha da verimli bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda görüyorum ki, daire müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, mahalle ve köy muhtarlarımız bir araya geliyor, sorunlar dile getiriliyor ve bu sorunlara çözüm noktasında görüş alışverişinde bulunuyor. Bu gün burada Belediye başkan vekilimiz, siyasi parti başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız ve halkımızla İlçemiz için el ele olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun için herkese yürekten teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

Halkla bir süre sohbet edildikten sonra, Güneysu Kaymakamı ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel