CHP'nin adayı Gümrükçüoğlu

 CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz  Karan CHP olarak AK Partiden mevcut belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlunun aday olmasını istiyor.  İNŞALLAH O ADAY GÖSTERİLİR.CHP il başkanı Yavuz Akparti Trabzon milletvekili Aydın Bıyıklığıoğlu'nun geçtiğimiz günlerd

CHP'nin adayı Gümrükçüoğlu

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz  Karan CHP olarak AK Partiden mevcut belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlunun aday olmasını istiyor. 
 
İNŞALLAH O ADAY GÖSTERİLİR.
CHP il başkanı Yavuz Akparti Trabzon milletvekili Aydın Bıyıklığıoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya cevap verdi. Bıyıklıoğlu"nun Başbakan Erdoğan birilirenin sözüne bakarak Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan vaz geçmez şeklindeki sözlerini değerlendiren Karan ’Sayın Bıyıklıoğlu’nun tarif ettiği birileri biz isek  diyoruz ki  hiç merak etmesin. Bizimde yerel seçimlerde AK Parti’de görmek istediğimiz arzuladığımız Büyükşehir Belediye başkan adayı  Sayın Orhan Gümrücüoğlu’dur. Bu konuda kararlıyız. Dikkat etmişse belediyeye  muhalefette geri vites yapıyoruz.İnşallah onlarında bizimde arzuladığımız şekilde Sayın Gümrükcüoglu aday gösterilir’dedi.
 
HEM BÜYÜKŞEHİRİ HEMDE ORTAHİSARI ALACAĞIZ
CHp’nin hem Büyükşehir hem de merkez Ortahisar için son derece iddialı olduğunu söyleyen Karan ’Trabzon halkı olan bitenleri çok iyi gördü.Kendi parti  üye sayılarını şişirmek için  CHp’li normal üyeleri bırakın Belediye meclis üyelerini bile partilerine gizli bir şekilde üye yaptılar.Kieza Belediyede çalışan işçiler,memurlarda aynı öyle. Bu konuda kendilerini daha savunamadılar.Çıkıp kamuoyundan özür dileyecek yüzleri bile kalmadığı gibi kendi içlerinde birbirlerine topu attılar.Merak etmesinler.CHP hem Büyükşehiri  hem de Ortahisarı kazanacak güçte ve kararlıktadır.Çünkü Trabzona sahip çıkan,gerçekleri ortaya çıkaran bir CHP var ’dedi.
 
KENDİ İMKANLARI İLE NE YAPTIN?
‘Trabzon Belediye’sin kendi imkanları ile yaptığı hangi yatırım var diye merak ediyoruz’ diyen Karan sözlerini şöyle tamamladı’ Belediye TOKİ ’nin yaptıklarına sarılıp hizmet getirdiğini söylüyor. Bende soruyorum.Trabzon Belediye başkanı kendi imkanları ile  hangi hizmeti Trabzon’a götürdü. Belediyede kurumsal kimlik kaldı mı? Arkasında iktidar gücü olmasının avantajlarını kullanmaktan başka ne yaptı?Son günlerde Trabzon sokaklarını arşınlıyor ,.esnafı geziyor. Ne oldu birden bire. Çünkü kamuoyu anketlerinde sınıfta kaldığını gördü, yollara düştü. Ama korkunun ecele faydası yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel