CHP'li Milletvekilleri vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri Trabzon’un Akçaabat ilçesinde vatandaşlar ve partililer ile buluştu. Önceki gün Trabzon’a gelen CHP’li 6 Milletvekili, Akçaabat Muhtarlar Derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Milletvekil

CHP'li Milletvekilleri vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri Trabzon’un Akçaabat ilçesinde vatandaşlar ve partililer ile buluştu. 

Önceki gün Trabzon’a gelen CHP’li 6 Milletvekili, Akçaabat Muhtarlar Derneği ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Milletvekilleri, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdikten sonra parti binasında partililer ile de bir araya geldi.
Burada CHP’li milletvekilleri adına bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, “Ülkemizde 20 yılı aşkın süren bir terör olayı var. Bu olayın bitmesini elbetteki hepimiz isteriz. Bu ülkede evlatlarını en çok şehit veren illerden birisi de Trabzon’dur. Hiçbir anne-baba evladını şehit vermek istemez. Barış olsun, bu konuda hem fikiriz. Ama CHP olarak bizim bir misyonumuz var. Barış ama ne pahasına. İşte biz orada yokuz. Bunu açık yüreklilikle her ortamda dile getiriyoruz. Biz bu ülkenin parçalanması pahasına böyle bir şey istemiyoruz. Biz demokrasinin yok edilmesi pahasına böyle bir barış ülkeye fayda getirmez diyoruz” dedi.
 
Milletvekili Dinçer, güçlerini halktan aldıklarını da ifade ederek “Biz gücümüzü sizden aldığımız sürece mücadelemizi devam ettiririz. Gücünüzü arkamızda hissettiğimiz sürece dünyada hiçbir kuvvet bizi yıkamaz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel