"CHP ve MHP'li kadınların da adayıyım"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Köseoğlu, Maçka ve Şalpazarı mitinglerine katıldıBu seçim Maçka’nın seçimi olacak AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını babaocağı Maçka ve Şalpazarı ilçelerinde sürdürdü. Maçka’

"CHP ve MHP'li kadınların da adayıyım"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Köseoğlu, Maçka ve Şalpazarı mitinglerine katıldı
Bu seçim Maçka’nın seçimi olacak
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını babaocağı Maçka ve Şalpazarı ilçelerinde sürdürdü. Maçka’da düzenlenen mitingde binlerce kişiye konuşan Köseoğlu, Şalpazarı’nda ise vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Köseoğlu, “7 Haziran seçimleri kadınların ve hizmetin seçimi olduğu kadar Maçka’nın da seçimi olacak” dedi.
 
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Maçka’da düzenlenen mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon birinci sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tek kadın milletvekili adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet metin Genç, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur, Belediye Başkanı Koray Koçhan, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Trabzon olduğu kadar Maçka için de büyük bir önem taşıdığını belirterek, “Doğu Karadeniz’in tek kadın adayıyım. Dolayısıyla AK Partili, CHP’li, MHP’li kadınların da adayıyım. Biz ötekileştirmeden, parti ayrımı yapmadan bütün kadınlarımızın oylarına talibiz. Hizmetlerin devamı ancak istikrarın devamı ile olur. Trabzon için çok, Maçka için çok güzel projeler hazırladık. Trabzon’un mega projelerinin çoğunun Maçka ile bağlantısı var. Bunları hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Maçka’nın bu seçimde iki evladı da listede. Maçka evlatlarına sahip çıkacak ve bu seçime mührünü vuracaktır. Buna inanıyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri, Kadınların ve hizmetin seçimi olduğu kadar Maçka’nın da seçimi olacaktır. Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” diye konuştu.
 
Köseoğlu, Maçka’daki mitingin ardından Şalpazarı’ndaki mitinge katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel