CHP ve MHP Trabzon'da ittifak yapacak mı?

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP ile ittifak yapacakları iddialarını yalanladı.  CHP İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte Diş Hekimleri Odası’nı ziyaretinde konuşan Büyükşehir Be

CHP ve MHP Trabzon'da ittifak yapacak mı?
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP ile ittifak yapacakları iddialarını yalanladı. 
 
CHP İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte Diş Hekimleri Odası’nı ziyaretinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canalioğlu, “İttifak söylentileri kesinlikle yalandır. Biz Ortahisar’ı da Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız. Ortahisar’ı alamayan Büyükşehir’i de alamaz. Biz hiç birinden vazgeçmedik. İkisine birden talibiz. Ben Büyükşehir Belediyesi’nde, Nazım kardeşim Ortahisar Belediyesi’nde el ele verip Trabzon için çalışacağız. İki Belediye’nin hiç birinden vazgeçmedik. Tekrar altını çizerek söylüyorum; Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak Büyükşehir Belediyesi’ne de, Ortahisar Belediyesi’ne de talibiz ve bu iki belediyeyi de alacak güçteyiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel